“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A keresztény motorosok is csatlakoztak a baptista csapat akciójához

Author: Főadmin Date: 2016. június 14., kedd 10:37

 

 A segélyszervezet második alkalommal vált együttműködő partnerévé a szervezőknek, a jótékonysági akció célja az volt, hogy a motorosokat és más fesztivál látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására buzdítsa. Az adományokból a szervezet az elmúlt évhez hasonlóan idén is rászoruló óvodásokat támogat. A legismertebb adományozó minden bizonnyal a Karthago, illetve a Magna Cum Laude énekese, Takáts Tamás és Mező Misi volt, de a Magyar Keresztény Motorosok Közössége is fontosnak tartotta, hogy csatlakozzék a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez.

A Magyar Keresztény Motorosok Közössége olyan felekezetközi szerveződés, amely teljesen független minden egyháztól, mozgalomtól és politikai párttól.

– Szeretnénk alternatívát kínálni azoknak a motorosoknak, akik nyitottak az igazi öröm és szabadság megismerésére. Szívesen osztjuk meg bárkivel az örömhírt Isten szeretetéről, Jézus Krisztusnak az életünkben végzett személyes munkájáról – állítja Heizer Kornél. –  Jó volt látni, hogy összetartozunk – folytatja a motoros, aki szerint lényeges, hogy az olyan rendezvényeken, amelyek elsősorban a jókedvről és a szórakozásról szólnak, gondoljunk azokra is, akik rászorulnak a segítségre. Kornél szerint a motorosok tulajdonképpen „nagyszívű” emberek. Ha világosan látják a célt, akár beteg gyermeket, sérült felnőttet, súlyosan nélkülöző rászorultat, szívesen segítenek.

– Ezért is támogattuk a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezését, és ezért is örültünk annak, hogy sokan láttak minket szívesen a fesztiválon. Nem kevesen keresték a társaságunkat és beszélgettek velünk Istenről, hitről, az élet nagy kérdéseiről. Örömmel látjuk, hogy az Üzenet, amit közvetítünk, egy olyan rendezvényen is hallgató fülekre talál, mint amilyen egy zenés, bulis, motoros találkozó. 

 

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére