“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A DHL is segítette Sulipakk akciónkat!

Author: Főadmin Date: 2023. szeptember 20., szerda 11:19

 

A DHL logisztikai óriáscég több mint 600 ezer szakemberrel a világ 220 országában évente mintegy 1 milliárd 668 millió csomagot juttat el rendeltetési helyére. A vállalat menedzserei az elmúlt napokban Budapesten találkoztak, a magyar fővárosban egyebek mellett diplomaosztó ünnepséget is rendeztek. A vállalatnál úgy gondolták, hogy ebben az évben is csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk akciójához. Előbb szeptember 14-én, majd 19-én fogtak össze azért, hogy a nélkülöző magyar kisgyerekek értékes tanszerhez juthassanak. Kedden Szabó Márk programvezető mutatta be a résztvevőknek a segélyszervezet munkáját, majd a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Kartali Könyves Kálmán Általános Iskola diákjaiból álló énekegyüttes szórakoztatta a csomagolásra készülődőket. Aznap közel négyszáz sulipakkot sikerült összeállítani, amit a Baptista Szeretetszolgálat csapata rövidesen eljuttat azokhoz, akiknek arra a legnagyobb szükségük van. Köszönjük, DHL!  Nagyszerű érzés volt látni az összefogást, hálásak vagyunk azért, hogy évről évre mellettünk vagytok a kicsik megsegítésének küldetésében!

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére