“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Kiváló munkát végzett kollégáinkat díjaztuk: ők érdemeltek elismerést

Pákozd - Idén a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjába vártuk mindazokat, akik kiváló munkájukért kiérdemelték a segélyszervezet valamelyik oktatási, vagy szociális díját az elmúlt két esztendőben.

A Karácsony tényleg elhozta a csodát!

Az utolsó 48 órának köszönhetően immár arról számolhatunk be, hogy 50.930 ajándékkal lephettük meg a gyermekeket.

Segítő munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ

A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ a XXI. kerület Déli u. 14. szám alatt található, 150 férőhelyes hajléktalanok átmeneti szállójára teljes állású segítőt keres.

Gyermekkönyvek határtalanul, szeretettel

Beregszász – Cipősdoboz könyvtár címszó alatt a Baptista Szeretetszolgálat egy Vujity Tvrtko által felajánlott könyvtárat adományozott a kárpátaljai iskolásoknak. Az egymillió forint értékű, több mint 800 könyvet Beregszászban, a Kossuth Lajos Líceumban adták át.

Herczegh Anita látogatott pákozdi logisztikai központunkba

Pákozd - Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte elsőként a résztvevőket azon az eseményen, amelyen Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke család- és gyermekjóléti szolgálatok képviselőivel egyeztetett a szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

Idén is megnyílt a Cipősdoboz Vár, megkezdődött a gyűjtés

Budapest - Idén 18. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált.

Új intézménnyel bővült a baptista szociális ellátás hálózata

Székesfehérvár - A szociális szakemberek munkájának egyik legnehezebb területe a gyermekvédelmi ellátás.

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére