“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Szeretet és szolgálat: ünnep a Szociális Munka Napján

Budapest - A Szociális Munka Napján a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Segítő Központ és a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ hálózatában dolgozók is együtt ünnepeltek a szeretet és a szolgálat jegyében.

Munkatársakat keres a Baptista Integrációs Központ és az Utcafront

A békéért imádkoznak majd a résztvevők, csatlakozz hozzánk Te is!

Budapest - Nemzetközi istentisztelet lesz Ukrajnáért a Nap Utcai Baptista Gyülekezetben október 11-én, 19 órakor.

Hittel és szakértelemmel, jelenlegi és várható nehézségeink közepette is

Egerszalók - A Baptista Szeretetszolgálat megrendezte idei országos vezetői konferenciáját.

Védelem alatt: film az emberkereskedelem elleni tevékenységünkről

Jó szívvel ajánlunk egy kitűnő mozifilmet, ami 2020-ban elnyerte az online megrendezett Verzió filmfesztivál legjobb magyar filmjének járó díjat. Szeptember 8-án került a mozikba Schwechtje Mihály Védelem alatt című alkotása. A film bemutatja Toszeczky Renáta, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársának emberfeletti munkáját, aki emberkereskedelem áldozatává vált nőkön segít.

Átadták a velencei Zöldliget-iskola új épületrészét az országos tanévnyitón

Velence - A baptista iskolák országos tanévnyitó ünnepségét a most kezdődő tanítási évben a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnáziumban rendezték meg szeptember 1-én, csütörtökön.

Együttműködési megállapodás a UNHCR és a Baptista Szeretetszolgálat között

A UNHCR menekült- és gyermekvédelmi programját részben a Baptista Szeretetszolgálattal való együttműködésben valósítja meg.

Sulipak(k)olj velünk idén is!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

Ez az a nap! A Baptista Szeretetszolgálat is gyűjt élelmiszer adományokat

Budapest - Sajtótájékoztatót tartottak az Ez az a nap! keresztény zenei rendezvény szervezői az ukrajnai háború sújtotta rászorulók részére indított közös adománygyűjtésről a Híd Kárpátaljáért Program keretében.

Háborús menekült ukrajnai gyerekek és családok táboroztatása

Bodrogolaszi - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kezdeményezésére és segítségével július elején egy hétig üdülhetett Bodrogolasziban közel hetven hazánkban tartózkodó ukrán menekült, akik a Zöld Kör – valamint Bodrogolaszi Község – vendégszeretet élvezve ismerhették meg Tokaj-hegyalját.

Lap tetejére