“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Leendő kollégánkat keressük!

A Baptista Szeretetszolgálat bér és munkaügyi ügyintéző munkakörbe keres munkatársat.

Humanitárius katasztrófa fenyeget: generátorokat indítottunk útnak

Budapest - Kijev: A Baptista Szeretetszolgálat a Hungary Helps programmal való együttműködésben ma délelőtt 60 darab közösségi ellátást biztosító generátort és 8 darab invertert indított útnak Kárpátaljára, valamint Kijevbe. A következő hetekben további 15 darab nagy teljesítményű intézményi generátort is küld a segélyszervezet.

Ingatlanadománnyal támogatják a Baptista Szeretetszolgálatot

Magy - A Vantage Towers Zrt. Magy községben adományozott ingatlant a szeretetszolgálatnak, ahol közösségi teret, szociális mosodát és fürdőt működtetnek a környéken élő hátrányos helyzetűek számára.

Baptisták együttműködése a kolozsvári tudományegyetemmel

Kolozsvár - A Baptista Szeretetszolgálat és a Baptista Teológiai Akadémia minap együttműködési megállapodást írt alá Kolozsvárott a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel.

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Stratégiai együttműködési megállapodás a minisztériummal

Tizenhét tudományos, egyházi, karitatív, érdekképviseleti és civil szervezettel – közöttük a Baptista Szeretetszolgálattal – kötött stratégiai együttműködési megállapodást Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter kedden Budapesten.

Újra elindult a Cipősdoboz Akció

Idén 19. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el a szervezet, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Csillagmajor: új intézményt adtunk át a rászoruló családok megsegítéséért

Békés – November 23-án átadtuk a Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonát. A Baptista Szeretetszolgálatnak ez az első intézménye abban a megyében, a Csillagmajor nehéz helyzetbe került családok számára biztosít átmeneti otthont, és nyújt segítséget.

Lap tetejére