“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A BalatonNET-en a segélyszervezet jubileumi kiállítása

Balatonszemes – A Balaton partján, a BalatonNET elnevezésű nemzetközi evangelizációs találkozón állították fel legutóbb a Baptista Szeretetszolgálat 20 esztendejét bemutató jubileumi tárlatot.

Tamara egy új világ kapujában

Velence, High Point – Amerikában tanulhat az elkövetkezendő hónapokban egy velencei diáklány. A lehetőséget nem ajándékba kapta, egy ilyen ösztöndíjat bizony alaposan ki kell érdemelni.

Tartalmas tábor keresztény fiataloknak

Tahi – A pilisi természetvédelmi terület egyik legszebb helyén, a tahi baptista táborban tölthettek egy hetet azok a többségükben keresztény roma fiatalok, akik az erdélyi Székelyhídon és a kelet-magyarországi Nagyhalászon bizonyultak érdemesnek arra, hogy ezeket a napokat sporttal, szórakozással, tartalmas beszélgetésekkel töltsék.

Hűsítő italokat osztottak a nagy melegben

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a 31-35 fokos hőségre való tekintettel augusztus 5-én, pénteken 14-től 15 óráig Watt izotóniás italt és Theodora ásványvizet osztottak a WestEnd City Center üzletközpont előtti téren a BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. és a Szentkirályi-Kékkúti Kft. támogatásával.

„Derűsebb lett az Élet! Igazán!”

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2003 óta elkötelezetten küzd az emberkereskedelem áldozatainak megsegítéséért, az ilyen jellegű kizsákmányolás ellen. Lépéseket tesz a megelőzésért, védett házaiban biztosítja az áldozatok védelmét, ellátását, képviseli érdekeiket. Minap az egyik áldozat levélben köszönte meg a program munkatársainak segítségét.

Kórházi ágyak a gyermekosztálynak

Cegléd – A helybéli Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályának hat korszerű, német gyártmányú betegágyat juttatott el nemrégiben a Baptista Szeretetszolgálat. A támogatás jelentős segítség az ápolóknak, könnyebbség a betegeknek.

Alföldi város szegényein segített a szeretetszolgálat

Mezőtúr – Augusztus 1-én, hétfőn az alföldi településen osztottak élelmiszert, higiéniai eszközöket és új ruhát a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a város rászorultjainak.

Holland keresztények segítsége a nagy csata falujában

Tápióbicske – A Baptista Szeretetszolgálat holland partnerei iskolatermeket festenek, rászorultak házait javítják, és nem mellesleg derűlátásukkal, munkához való hozzáállásukkal jó példát mutatnak azoknak, akik hajlamosak elhagyni magukat a sorscsapások súlya alatt. Egy példás együttműködés újabb eredményeit köszönthetjük.

Tűzoltóautó Velencének, ahol rövidesen baptista középiskola nyílhat

Velence – A Baptista Szeretetszolgálat július 22-én, pénteken egy ötmillió forint értékű Volvo típusú tűzoltóautót adományozott Velence önkormányzatának.

A segélyszervezet 20 évéről szóló kiállítás a nemzeti emlékhelyen

Pákozd – Július 19-én, keddtől a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen látható az a kiállítás, amely a Baptista Szeretetszolgálat alapításától eltelt 20 évet, a külföldi missziókat, az intézményhálózat kialakítását, a különböző segélyprogramokat mutatja be a látogatóknak.

Lap tetejére