“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Szeretetteljes közönség a zene és az idősek világnapján

Budapest – Várakozáson felüli sikerrel zárult október 1-én az a rendezvény, amire az idősek és a zene világnapja alkalmából hagyományteremtő szándékkal várta vendégeit a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház a Nap utcai imaházba.

Isten képmása a fogyatékkal élőben

Pécs – Harmincöt éves a pécsi Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézménye. „Nem gépnek és nem zseninek, nem fogyatékosnak, hanem a maga képmására teremtette Isten a ránk bízott embereket. Minden sejtjükben, minden DNS-ükben ott van Isten. A mi missziónk, hogy segítsünk ezt az isteni képmást ábrázolni”, mondta Gyurok Ernő, az ÉFESZI vezetője az intézmény születésnapján rendezett ünnepségen.

A zene kortalan!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hagyományteremtő koncertre a zene és az idősek világnapján, október 1-én, szombaton 15 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba. (Cím: Budapest, VIII. Nap u. 40., bejárat a Hock János utca 12. felől.)

Őszi futás a gyermekekért

Érd – A Fészek Gyermekvédő Egyesület gyermekek átmeneti otthonának javára színes programokkal fűszerezett jótékonysági futás lesz október elejének hétvégéjén.

Egy nap a leendő önkéntesekért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeptember 24-én, szombaton amolyan toborzó jelleggel önkéntes napot szervezett.

Horvát baptisták látogatása a további együttműködés jegyében

Budapest, Velence – Az elmúlt napokban Horvátországból érkezett baptisták vendégeskedtek a Baptista Szeretetszolgálatnál. Déli partnereinkkel elsősorban a migrációs válság kezelésének kapcsán dolgoztunk együtt, a kapcsolat a kezdetektől élő és hasznos maradt.

Felvonulás a szabadságért

Budapest – Békés, figyelemfelkeltő menet indul a belvárosban október 15-én, szombaton 16 órakor a modernkori rabszolgaság felszámolásáért.

Negyedik éve sikeresek az angol és német nyelvű bibliai táborok

Budapest – Ebben az esztendőben a Baptista Szeretetszolgálat, illetve a baptista iskolák és gyülekezetek szervezésében összesen 26 – 21 angol és 5 német nyelvű – tábor várta a fiatalokat országszerte.

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat neves fellépők közreműködésével jótékonysági estet szervez egy nagybeteg fiú érdekében. Az esemény október 19-én lesz a Stefánia Palotában.

Jószolgálat-díj: még várják a jelöléseket!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat részvételével alapították meg júniusban a Jószolgálat díjat, amelyre október végéig várják a jelöléseket.

Lap tetejére