“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Kutyás egyesület a HUBA Rescue24 speciális mentőkért

Pákozd - A K9 Keresőkutyás Egyesület kutyaszállító ketreccel ellátott autója gördült be minap a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjának udvarára. Egy sikeres adománygyűjtő akció lezárása volt az alkalom: az egyesület tagjai a törökországi földrengést követő segítségnyújtásban tevékenykedő Rescue24 speciális mentőegység munkáját kívánták anyagilag is támogatni.

Gyűjtés a súlyosan beteg kislányokért és anyukájukért

Az anyuka elveszítette szeme világát, és sajnos kislányai is örökölték a daganatos betegséget. A Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtést indított életkörülményeik javítása érdekében.

Munkatársakat keresnek a baptista szociális intézmények

Budapest - A Baptista Integrációs Központ szociális munkatársat, a Tábita Alapszolgáltatási Központ gazdasági ügyintézőt keres.

A köztársasági elnök megköszönte a Baptista Szeretetszolgálat munkáját is

Budapest - A magyar ember segít, ha baj van, s most egyszerre kell támogatnunk az orosz-ukrán háború elől menekülőket és az ott maradtakat - mondta Novák Katalin köztársasági elnök, aki a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit, ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában.

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Budapest- A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk március harmadik hétvégéjén újabb állomásához érkezett.

Egy krízishelyzet lehet veszélyes, de egyben lehet esély a változáshoz

Esztergom - Dr. Miletics Marcell, a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront Menedék szolgálatának vezetője egyetemi adjunktusként egyebek mellett azt is tanítja, miként kell az emberi méltóság tiszteletben tartása mellett törődni hajléktalan léthelyzetbe került embertársainkkal. Minap ő is jelen volt Esztergomban, ahol intézményt avatott a segélyszervezet, és ahol a szenvedélybetegek nappali ellátásának kapcsán a szakmai stáb tagja Dr. Miletics Marcell is. Ott beszélgettünk.

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben.

Intézmény- és emléktáblaavató ünnepség Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ március 10-én, pénteken délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett adta át a Dr. Leel-Őssy Lóránt Tábita Esztergomi Telephelyet, majd Esztergom városával együtt felavatta a névadó emléktábláját.

Nem talált legyőzőre a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata

Budapest - Március 8-án a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnáziumban került megrendezésre a „Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2023 Budapest”.

Az elnök és a nagykövet köszönete a hazatért mentőknek

Budapest - Február 14-én, kedden délután Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta a Törökországban járt mentőket, közöttük a HUBA Rescue24 mentőcsapat tagjait.

Lap tetejére