“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A baptista közfoglalkoztatás nemzetközi bemutatkozása

Budapest – Országos közfoglalkoztatási kiállítást és munkaerő-piaci nemzetközi konferenciát rendeztek a fővárosban, a részvételre felkérték a Baptista Szeretetszolgálat szakembereit is.

Építkezzünk együtt! Akció a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Szeptember 13-án útjára indult az akció, amelynek célja a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház újjászületése. Egy új épület felépítéséhez járulhat hozzá az a nagylelkű támogató, aki téglákat vásárol a rövidesen kezdődő munkálatokhoz.

Ünnepi rendezvény a zene és az idősek világnapja alkalmából

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja és várja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hangversenyre október 2-án, hétfőn 16 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba.

Jövőre már gimnáziumként kezdik az évet: országos baptista tanévnyitó

Velence – A szülői és a fenntartói elvárások is azt diktálják, hogy a 2018-as tanítási évet már gimnáziumként kezdi meg a már eddig is kiemelkedő eredményekkel és lehetőségekkel rendelkező tóparti oktatási intézmény.

Már van hol lakniuk: összefogás Viktorkáért és családjáért

Budapest – Pesterzsébeten szerény ünnepség keretében adták át azt a bérlakást, amelyben példaértékű összefogás eredményeként élhet ezután egy közelmúltban szerencsétlenül járt család.

Amerikai kosarasok Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő iskola az elmúlt évek nyári szüneteiben több hitéleti angol nyelvi tábor helyszíne volt. Az idén kicsit másként alakult a program, mint az előző években.

Sok-sok ezer üdítő pillanat a kánikulában

Budapest – A rendkívüli melegre való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat július 20-tól egészen augusztus 5-ig számos alkalommal osztott hűtött üdítőitalt a fővárosban, két helyszínen. Az akció folytatódik, a támogató a HELL Energy Magyarország Kft.

Együttműködés az amerikai futball honi sportvezetőivel

Velence – A honi amerikai futball fejlődésének érdekében, a népszerűsítésben, elsősorban a fiatalok képzésében lát lehetőségeket az együttműködésre a Baptista Szeretetszolgálat és a sportág magyarországi szövetsége, illetve a székesfehérvári bajnokcsapat.

Ezer doboznyi felüdülés

Budapest – A rendkívüli melegre való tekintettel a Baptista Szeretetszolgálat július 20-án, csütörtökön 14-től 15 óráig hűtött üdítőitalt osztott a fővárosban, a Nyugati téren, a WestEnd üzletközpont előtt.

Viktorkán segíthet adományával

Budapest – A közelmúltban egy családot szörnyű tragédia ért. A fővárosban szüleivel élő 3 éves Viktorka agyhártyagyulladást kapott és csonkolni kellett mindkét kezén az ujjait és mindkét lábát. A Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést szervezett a kisfiú jövőjéért.

Lap tetejére