“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A velencei Zöldliget-iskola győzött a vitaverseny döntőjében

Budapest - A velencei Zöldliget-iskola csapata képviseli majd a magyar diákokat Brüsszelben, miután győzni tudtak egy nemzetközi vitaverseny-sorozat magyarországi döntőjén.

Vidám gyermeknapi rendezvény és cirkuszi előadás támogatóink jóvoltából

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során csütörtökön a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban.

Egyenlő esélyeket minden babának!

Te is segíthetsz, hogy minden baba egyenlő esélyekkel indulhasson az életben! Hozd be hozzánk kisbabád kinőtt ruháit, megunt játékait, egyéb használati eszközeit, de akár újakat is szívesen fogadunk! A cél, hogy felszereljünk tíz olyan babasarkot, melyekkel a hátrányos régiókban megindulhat a felzárkóztatás.

Dr. Szilágyi Béla: Keresztény válaszokat kell adni a kihívásokra!

Tihany - A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága rendezett konferenciát Tihanyban, a bencés apátságban, amelyre egyházak képviselői és egyházakhoz tartozó segélyszervezetek vezetői, szakemberei kaptak meghívást. Az esemény résztvevője volt a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, Dr. Szilágyi Béla is.

Ellátottjaink és munkatársaink közül többen ott voltak Ferenc pápa látogatásán

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott hatvani Hegymenet klub ellátottjai, fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülők, hajléktalanszállónk lakói, valamint az őket kísérő munkatársak Dr. Szilágyi Bélával, a segélyszervezet elnökével együtt voltak ott a budapesti Rózsák terén.

Munkatársaink is megosztották tapasztalataikat az önkéntességről

Budapest - Önkéntes konferenciát rendeztek április 25-én a Baptista Teológiai Akadémián. Az eseményen részt vettek a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai is.

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Különböző feladatokra keresnek munkatársakat az intézmények

A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ, a RESZIK és a Baptista Integrációs Központ is munkatársak jelentkezését várja.

Áldott húsvétot, feltámadási ünnepet kíván a Baptista Szeretetszolgálat!

Áron a mennybe költözött

Két évtizedes munka, közösen átélt küzdelmek és csodák, barátságok és nehézségek, harsogó nevetés és könnyek.

Lap tetejére