“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Árvízi felkészülés: légi mentést gyakorolt a HUBA-Rescue24

Baskó – Az országos árvízvédelmi felkészülés részeként március 23-án nagyszabású terepgyakorlatot tartott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Baskó településen, amelynek résztvevője volt a HUBA-Rescue24 is.

Baptista szakember a NATO konferenciáján

Budapest – A NATO Északkeleti Többnemzeti Hadtest konferenciájának vendége volt a Baptista Szeretetszolgálat.

Éremeső a VI. Országos Baptista Sakk Kupán

Nagyhalász - Idén 2018. 03. 10-én rendeztük meg a VI. Országos Baptista Sakk Kupát, amelyen 14 iskola 175 versenyzője képviseltette magát.

Jöhetnek a nemzetközi versenyek

2018. március 17- én Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban került megrendezésre a „Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2018. Budapest” elnevezésű országos robotika verseny, amely egyben a RoboCup Junior (RCJ) 2018 (Montreal) világbajnokság, és az EURCJ 2018. (Montesilvano) Európa bajnokság Rescue Line, és Rescue Maze kategóriáinak magyar nemzeti minősítő versenye is.

Életünk függőségei – drogfogyasztás a mindennapokban

Budapest – Legutóbb, március 13-án, kedden a fővárosi VIK Baptista Középiskolában folytatta drogprevenciós programját a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja.

Miért fontos az Önök támogatása?

Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke levelet írt a segélyszervezet szociális intézményeinek fenntartásában lévő ellátottak, valamint a baptista fenntartású oktatási intézményekben tanulók szüleihez, hozzátartozóihoz. A cél az, hogy az 1+1% százalékos jövedelemadó felajánlás segítségével a fenntartó még jobb lehetőségeket teremthessen azok számára, akikről gondoskodni hivatott.

Lépj színre, adományozz!

Közös jótékonysági ruhacsere akció helyszine lesz a magyarországi Auchan áruházlánc március 9-10-11-én.

Amit a homlokzatok mesélnek

Pécs – Egyik szociális intézményünk ellátottjának, Orsós Györgynek művészi grafikáiból nyílt rangos kiállítás minap a Pécsi Kulturális Központban.

Kulturális kirándulások a Családháló Díj különdíjasával

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat kisdiákokat látott vendégül a fővárosban. A gyerekek a Kulturális kirándulások a fővárosban elnevezésű program keretében Kelet-Magyarországról érkeztek az élménnyel teli budapesti napokra.

Reménységet nyújtani válság idején

Új időpontban a Billy Graham Társaság egynapos szemináriuma!

Lap tetejére