“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Most a nagy meleg jelent veszélyt, figyeljünk egymásra!

Budapest – Nem csak a rendkívüli hideg, de a tartós hőség is veszélyes. A Baptista Szeretetszolgálat intézményei, munkatársai gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre.

Ellátottunk a hagyományok és a művészetek mestere

Mátészalka - A Baptista Szeretetszolgálat Tábita Alapszolgáltatási Központjának ellátottja a mátészalkai telephelyen Sukta Bertalanné, Erzsike néni, aki házi segítségnyújtásunkat veszi igénybe. Róla írt minap a haromhatar.hu.

Külmisszióra felkészítő tréning, segélymunkásoknak

Budapest – A Belügyminisztériummal és az Országos Rendőr-főkapitánysággal kötött együttműködési megállapodás alapján minap veszélyes helyzetekre készítették fel a Baptista Szeretetszolgálat munkatársait és önkénteseit a BM Nemzetközi Oktatási Központjában.

Magány és szegénység: közel kétszáz rászorulót kerestünk fel

Budapest, Nyíregyháza – A Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) Mentorprogramja által gyűjtött és felajánlott tartós élelmiszerekkel segített fővárosi, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rászorulókon.

Drogellenes stratégia és elterelés munkatársaink szakértelmével

Tapolca – A város 2018-tól 2020-ig terjedő időszakára vonatkozó drogellenes stratégiájának kidolgozásában vesznek részt a Baptista Szeretetszolgálat helyi szakemberei, akik Tapolcán egyéb humanitárius feladatokat is végeznek.

Gyermekfesztivál munkatársaink és önkénteseink közreműködésével

Fót – Június 18-án és 19-én immár hatodik alkalommal rendezték meg az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivált a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak és önkénteseinek részvételével.

Civil-katonai együttműködés a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Ócsa – A Baptista Szeretetszolgálatot is felkérték az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központjától, hogy segítse a harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi, nem-kinetikus képességek alkalmazásán alapuló gyakorlatot az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán.

Zenei élmény a Szeretetotthonban

Pécs – A Budapesti Fesztiválzenekar adott nagyszerű koncertet nemrégiben a pécsi Szeretetotthonban.

Szelíd (és nem annyira szelíd) motorosok a beteg gyermekekért

Alsóőrs – A Baptista Szeretetszolgálat idén harmadszorra volt partnere az Open Road Fest-nek, a Harley Davidson motorosok nemzetközi találkozójának.

Ruhák és élelmiszer a nagyecsedi rászorultaknak

Nagyecsed – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja a legszegényebbek érdekében végzett tevékenységét. Az adományozási akciókat elsősorban az elmaradottabb vidékeken, helyi igények szerint szervezik meg.

Lap tetejére