“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

Béres József adománya és üzenete a pákozdi logisztikai központban

Pákozd - A Béres Gyógyszergyár Zrt. tegnap tízezer üveg Béres Cseppet adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagy karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak.

A Crumbs Group Kft. számítógép adományai iskoláinknak

A Crumbs Group Kft. azzal segített a Baptista Szeretetszolgálat köznevelési intézményein, hogy a megváltozott körülmények, a távoktatás megszervezésének nehézségei közepette 52 darab számítógépet és 22 monitort ajándékoztak részükre.

Rohamtempóban készülnek a szájmaszkok a baptista intézményekben

Körkép - A Baptista Szeretetszolgálathoz tartozó intézmények mindent megtesznek a rászorultak biztonságos ellátása érdekében. Ennek egyik fontos eszköze, hogy sok helyen készítik a szájmaszkokat, és ha tudnak, más módon is segítenek.

A szociális munka hőseit köszöntjük a baptista intézményekben!

A legkülönbözőbb életkorban és léthelyzetben élők várják dolgozóinktól és önkénteseinktől országszerte minden nap, hogy teljesítsék küldetésüket, amely ma már nem csak nehéz, de akár veszélyes is lehet.

Segítő munkatársakat keresünk a Baptista Integrációs Központba

Budapest - Szervezetünk a főváros egyik legnagyobb hajléktalan személyeket ellátó intézménye, amely 5 telephelyen közel 600 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember számára biztosít szakszerű szociális segítségnyújtást. Kollégáinkkal közösen azon dolgozunk, hogy ellátásainkat megújítva és fejlesztve az ország legjobb minőségű ellátását nyújtó szervezetei közé tartozhassunk.

Amikor minden elhallgat

Bakta – A Baptista Szeretetszolgálat a kialakult rendkívüli helyzetben is tovább végzi segítő munkáját, a jól megszokott mindennapi feladatok mellett kiemelt figyelmet fordítva a koronavírus okozta fertőzés leginkább veszélyeztetett csoportjára, az idősekre. Mellettük vagyunk az intézményeinkben és mellettük vagyunk otthonaikban, bezártságukban is.

A nyoszolya négy sarka és Jézus

Maradj otthon! – ma ez a leggyakoribb felhívás felénk abban a rendkívüli helyzetben, amelyhez hasonlót az emberiség több, mint fél évszázada nem tapasztalt. Mert az átlagember így tehet a legtöbbet önmagáért, szeretteiért és a körülötte lévőkért. Vannak azonban, akik most nem tudnak otthon maradni, akiket a kötelesség ma a frontvonalba hív.

Hatezer munkavállalóját mozgósította a Lidl a jó ügy érdekében

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a két partner segélyszervezet abban a jótékonysági ruhagyűjtési akcióban, amit a Lidl Magyarország hirdetett meg még január végén munkavállalói körében.

Korszerű logisztikai központunk épült a segélyezés, a rászorulók érdekében

Pákozd – Március 4-én ünnepélyes külsőségek mellett avatták fel a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány újonnan épült logisztikai központját a Fejér megyei település ipari parkjában.

Lap tetejére