“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

Támogassa a Baptista Szeretetszolgálat menekültek közötti munkáját!

Author: Főadmin Date: 2015. szeptember 04., péntek 16:51

Hívja a 1355-ös adományvonalat vagy küldjön sms-t. 
Minden hívással 300 Ft-tal segíti a bajbajutott menekülteket.
 
A beérkezett adományokat a Baptista Szeretetszolgálat a menekültek egészségügyi-  és krízisellátására (pl. élelem, ivővíz, takarók, melegruhák...) fordítja, hogy ezáltal a magyar törvényeknek és európai egyezményeknek megfelelő körülményeket biztosítsunk a menekülteknek.
 
 

RELATED NEWS

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Lap tetejére