“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila összefogott a fontos közös cél érdekében

Author: Főadmin Date: 2020. május 03., vasárnap 21:56

 

Budapest - Jótékonysági árverés indult a Vujity Tvrtko által felajánlott Pulitzer-emlékdíjért és Ambrus Attila egyedi vázájáért. A tévés műsorvezető-újságíró, aki a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövete, a koronavírus-járvány elleni küzdelmet szeretné támogatni kezdeményezésével.

 

A Pulitzer-emlékdíjból befolyó összeget felajánlja a vírusjárvány által legveszélyeztetettebb csoportok megsegítésére.

Licitálni az alábbi linken lehetséges:
https://tvrtko.dotosystem.com

Tvrtko kérésére Ambrus Attila keramikus szintén csatlakozik a jótékonysági akcióhoz, s elkészít egy egyedi műtárgyat az árverésre. Attila a legnemesebb anyagokból, óarany mázzal bevont padlóvázát készít, amelybe -kérés esetén- belevési a licit nyertesének nevét!

Ambrus Attila erre az alkalomra készített vázájára itt lehet licitálni:
https://ambrus.dotosystem.com

Az árverésből befolyt összeget a járvány elleni harcra, azon belül is a legnehezebb sorban lévők megsegítésére fordítja a szervezet. Az árverések győzteseinek Tvrtko és Ambrus Attila közösen adja át a vázát és a Pulitzer-emlékdíjat. „Ezt az akciót egyértelműen jelzésértékűnek szánom. Jelezze mindenkinek, hogy ha két ennyire különböző ember, mint mi ketten vagyunk; ha tényleg a tűz és a víz is össze tud fogni egy jó és nemes ügy érdekében, akkor ez mindenki másnak is sikerülhet!”, mondta az ötletgazda, aki már hosszú évek óta segíti a segélyszervezet munkáját.

 

RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére