“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Segítségnyújtás és kereszténység, keresztényüldözés

Author: Főadmin Date: 2016. március 20., vasárnap 16:47

 

Március 19-én, szombaton a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi és kommunikációs munkatársa, Mórocz Bora tartott előadást a szervezet karitatív tevékenységeiről, valamint a kereszténység mai helyzetéről a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon tanulóinak az idei húsvéti csendesnap alkalmából. A délelőtt folyamán nem csak a segélyszervezet belföldi és külföldi munkáiról hallhattak a diákok, hanem a kereszténység jelenkori helyzetébe is betekintést kaptak, valamint a 21. századi keresztényüldözés aktualitásait ismerhették meg. Az elhangzottak után Sipos Tamás református lelkész arra bátorította a fiatalokat, hogy fontolják meg, miként tudnának a jövőben ők is bekapcsolódni az olyan szervezetek segítő tevékenységeibe, mint amilyen a Baptista Szeretetszolgálat.

RELATED NEWS

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére