“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Segítségnyújtás és kereszténység, keresztényüldözés

Author: Főadmin Date: 2016. március 20., vasárnap 16:47

 

Március 19-én, szombaton a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi és kommunikációs munkatársa, Mórocz Bora tartott előadást a szervezet karitatív tevékenységeiről, valamint a kereszténység mai helyzetéről a miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon tanulóinak az idei húsvéti csendesnap alkalmából. A délelőtt folyamán nem csak a segélyszervezet belföldi és külföldi munkáiról hallhattak a diákok, hanem a kereszténység jelenkori helyzetébe is betekintést kaptak, valamint a 21. századi keresztényüldözés aktualitásait ismerhették meg. Az elhangzottak után Sipos Tamás református lelkész arra bátorította a fiatalokat, hogy fontolják meg, miként tudnának a jövőben ők is bekapcsolódni az olyan szervezetek segítő tevékenységeibe, mint amilyen a Baptista Szeretetszolgálat.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Lap tetejére