X

  

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Nincs B-Terv! – tájékoztató rendezvény

Author: Főadmin Date: 2018. május 08., kedd 14:08

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány tájékoztató rendezvényre várja mindazokat, akik szervezetüket képviselve érdeklődnek a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat iránt. A segélyszervezet által kiírt pályázattal akár 18 millió forintos támogatáshoz is hozzá lehet jutni!

 

Május 15-én 11 órától egy fogadással egybekötött találkozón beszélnek majd a Baptista Szeretetszolgálat szakemberei a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat részleteiről a Premier KultCafé-ban (Budapest, Üllői út 2-4/Baross utca 1.). Olyan civil szervezetek képviselőit várják, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Azokat a közösségeket is hívják az eseményre, amelyek a fenntartható fejlődés témakörében motiválják az embereket, legfőképpen a fiatalokat arra, hogy aktív résztvevői legyenek a fenntartható gyakorlatok alkalmazásának. Néhány a támogatható célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.  A pályázaton elnyerhető maximális összeg 18 millió forint, a beküldési határidő június 15.

Részletek tehát május 15-én, kedden 11 órakor a KultCaféban!     

 

 

 

 

 

 

RELATED NEWS

A baptisták is a Jószolgálat-díj mellett

Január 31-ig lehet szavazni a Jószolgálat-díj önkéntes kategóriáinak jelöltjeire, hogy ki legyen az év önkéntese és melyik civil közösség kapja meg az elismerést. A díjat 2016-ban a Baptista Szeretetszolgálat részvételével alapították meg.

Mit teszel másokért?

Kilencven éve született Martin Luther King amerikai baptista lelkipásztor, szónok, polgárjogi harcos, a Nobel-békedíj kitüntetettje. Rá emlékezünk.

Sikerrel zárult az idei Cipősdoboz Akció

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat idei 15., jubileumi Cipősdoboz Akciójában amerikai filmsztár, magyar autóversenyző, sportolók, népszerű énekesek, kiváló együttesek, közéleti személyiségek, televíziósok fogtak össze a magyarországi baptistákkal annak érdekében, hogy minél több rászoruló kisgyerek karácsonya válhassék boldogabbá, szeretetteljesebbé!

Lap tetejére