“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Author: Főadmin Date: 2019. április 18., csütörtök 11:36

 

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

 

Az érdeklődők interjút olvashatnak mások mellett olyan ismert emberekkel, akik a Baptista Szeretetszolgálat támogatói: megszólal Chuck Norris, Babos Tímea, Michelisz Norbert, beszélnek álmaikról és terveikről a Margaret Island együttes tagjai. Interjút adott lapunknak Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is. Beszámolunk új logisztikai központunk építéséről, jártunk riportjainkkal Kárpátalján, Haitin. Akik kezükbe veszik a 2019. áprilisi Felebarátot, olvashatnak az emberkereskedelem áldozatairól, a szegények érdekében végzett munkánkról és az örökbefogadásról is.         

 

https://issuu.com/hbaid/docs/felebarat_magazin_2019_aprilis

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Lap tetejére