X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Author: Főadmin Date: 2019. április 18., csütörtök 11:36

 

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

 

Az érdeklődők interjút olvashatnak mások mellett olyan ismert emberekkel, akik a Baptista Szeretetszolgálat támogatói: megszólal Chuck Norris, Babos Tímea, Michelisz Norbert, beszélnek álmaikról és terveikről a Margaret Island együttes tagjai. Interjút adott lapunknak Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is. Beszámolunk új logisztikai központunk építéséről, jártunk riportjainkkal Kárpátalján, Haitin. Akik kezükbe veszik a 2019. áprilisi Felebarátot, olvashatnak az emberkereskedelem áldozatairól, a szegények érdekében végzett munkánkról és az örökbefogadásról is.         

 

https://issuu.com/hbaid/docs/felebarat_magazin_2019_aprilis

 

 

RELATED NEWS

Életmentő készüléket kapott Farkas Ricsi a tizenhetedik születésnapjára

Budapest – Életmentő készülékre gyűjtött Farkas Ricsi részére a Baptista Szeretetszolgálat, mert eddig egy 25 éves géppel táplálták a ritka betegséggel küzdő fiút. A 17. születésnapjára sikerült összegyűjteni az infúziós pumpa összegét, amely létfontosságú a számára.

Civil-katonai kerekasztal találkozón a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője

Budapest – A Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ április 24-én, szerdán civil-katonai kerekasztal találkozót rendezett, amelynek meghívott előadója volt Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója is.

Az Országgyűlés elnöke is köszönetet mondott a kulturális kirándulásokért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Baricz Dezső programigazgató irányítása mellett ötödik éve folytatja a „Kulturális kirándulás a fővárosban” elnevezésű programsorozatát. A munkát Kövér László, az Országgyűlés elnöke április 10-én keltezett levelében köszönte meg.

Lap tetejére