“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Author: Főadmin Date: 2019. április 18., csütörtök 11:36

 

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

 

Az érdeklődők interjút olvashatnak mások mellett olyan ismert emberekkel, akik a Baptista Szeretetszolgálat támogatói: megszólal Chuck Norris, Babos Tímea, Michelisz Norbert, beszélnek álmaikról és terveikről a Margaret Island együttes tagjai. Interjút adott lapunknak Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is. Beszámolunk új logisztikai központunk építéséről, jártunk riportjainkkal Kárpátalján, Haitin. Akik kezükbe veszik a 2019. áprilisi Felebarátot, olvashatnak az emberkereskedelem áldozatairól, a szegények érdekében végzett munkánkról és az örökbefogadásról is.         

 

https://issuu.com/hbaid/docs/felebarat_magazin_2019_aprilis

 

 

RELATED NEWS

A Giligán Egyesület hagyományos, régi gyümölcsfái és a tudatos tervezés

Túrkeve – A Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület a tájfajta, régi gyümölcsfajták népszerűsítése érdekében dolgozott ki programot a NoPlanetB elnevezésű projekt során. Szász Bélával stílusosan egy igazi, hagyományosan fehérre meszelt, tornácos túrkevei parasztházban találkoztunk.

A Sulipakk eljutott az iskolába készülő gyerekekhez, kezdődhet a suli!

Laskod, Petneháza - Laskodon ötven, Petneházán pedig százötven iskolakezdéshez szükséges „Sulipakk” csomagot adtak át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.

Fogyasztó kúra: program a fogyasztói tudatosság növelése érdekében

Vác - A Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány projektjének címe a NoPlanetB elnevezésű program végrehajtása során: Fogyasztó kúra – kiadvány és képzés a fenntartható fogyasztási tudatosság növeléséért.

Lap tetejére