X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Közlemény

Author: Főadmin Date: 2020. július 02., csütörtök 11:43

 

Tisztelt Adományozók!

 

Ezúton értesítjük mindazokat, akik Balla Gergő gyógykezelése céljából a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára pénzadományt utaltak, hogy sajnálatos módon a teljes összegyűjtött összeget nem tudtuk Balla Gergő gyógykezelésére fordítani, mivel Balla Gergő elhunyt.

 

Balla Gergő családja kérésére a fel nem használt pénzadományt - mely összesen 10.150.152 Ft – gyermekhospice ellátás támogatására fordítjuk. Ezúton kérjük a Tisztelt Adományozókat, hogy amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, ill. szeretnék visszakérni a Balla Gergő gyógykezelésére adományozott összeget, azt jelezzék az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és visszatérítjük az adományozott összeget.

 

A pénzadományokat ezúton is köszönjük.

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

e-mail cím: info@baptistasegely.hu

fax: +36-1 365-6406

posta cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. I. emelet

RELATED NEWS

Fogyasztó kúra: program a fogyasztói tudatosság növelése érdekében

Vác - A Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány projektjének címe a NoPlanetB elnevezésű program végrehajtása során: Fogyasztó kúra – kiadvány és képzés a fenntartható fogyasztási tudatosság növeléséért.

Kizöldült az udvar a Cserepka Iskolában

Pécs – A „Miénk a Suli” Közhasznú Alapítvány Zöld Pont elnevezéssel valósított meg önálló projektet a NoPlanetB elnevezésű program során. A pécsi Cserepka Iskola a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címének elnyerése után fontos mérföldkőnek tekintette a Zöld Pont kialakítását az intézmény udvarán, amit az alsó tagozatos diákok a környezeti nevelés részeként vettek birtokukba.

Zöld Kör: kis települések, nagy tettek

Hajdúböszörmény - NoPlanetB projekt: Az őshonos gyümölcsfák ültetése volt a legnagyobb „durranás”

Lap tetejére