X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Közlemény

Author: Főadmin Date: 2020. július 02., csütörtök 11:43

 

Tisztelt Adományozók!

 

Ezúton értesítjük mindazokat, akik Balla Gergő gyógykezelése céljából a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára pénzadományt utaltak, hogy sajnálatos módon a teljes összegyűjtött összeget nem tudtuk Balla Gergő gyógykezelésére fordítani, mivel Balla Gergő elhunyt.

 

Balla Gergő családja kérésére a fel nem használt pénzadományt - mely összesen 10.150.152 Ft – gyermekhospice ellátás támogatására fordítjuk. Ezúton kérjük a Tisztelt Adományozókat, hogy amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, ill. szeretnék visszakérni a Balla Gergő gyógykezelésére adományozott összeget, azt jelezzék az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és visszatérítjük az adományozott összeget.

 

A pénzadományokat ezúton is köszönjük.

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

e-mail cím: info@baptistasegely.hu

fax: +36-1 365-6406

posta cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. I. emelet

RELATED NEWS

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére