“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Közlemény

Author: Főadmin Date: 2020. július 02., csütörtök 11:43

 

Tisztelt Adományozók!

 

Ezúton értesítjük mindazokat, akik Balla Gergő gyógykezelése céljából a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára pénzadományt utaltak, hogy sajnálatos módon a teljes összegyűjtött összeget nem tudtuk Balla Gergő gyógykezelésére fordítani, mivel Balla Gergő elhunyt.

 

Balla Gergő családja kérésére a fel nem használt pénzadományt - mely összesen 10.150.152 Ft – gyermekhospice ellátás támogatására fordítjuk. Ezúton kérjük a Tisztelt Adományozókat, hogy amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, ill. szeretnék visszakérni a Balla Gergő gyógykezelésére adományozott összeget, azt jelezzék az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és visszatérítjük az adományozott összeget.

 

A pénzadományokat ezúton is köszönjük.

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

e-mail cím: info@baptistasegely.hu

fax: +36-1 365-6406

posta cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. I. emelet

RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére