X

 

 

 

 

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Képzési lehetőség humanitárius tevékenységgel foglalkozó szervezetek részére

Author: Főadmin Date: 2016. április 19., kedd 12:03

 

A Baptista Szeretetszolgálat – pályázati keretei között – lehetőséget biztosít arra, hogy humanitárius segélyezéssel és fejlődő országokban tevékenykedő önkéntesek menedzselésével foglalkozó szervezetek tagjai képzésre jelentkezzenek. Az elméleti és gyakorlati „e-learning” kurzus 2016. május 2-tól május 29-ig tart, rugalmas, azaz alkalmazkodik a jelentkezők időbeosztásához és igényeihez. A témák közül: a humanitárius segélyezés alapelvei és azok alkalmazása, a jelentkező szervezetek munkája, az EU Aid Volonteer elnevezésű program illetve az, hogy mindezek miként segítik elő a katasztrófa sújtotta területeken élő közösségek erősödését. Jelentkezni április 30-ig lehet a zsuzsanna@baptistasegely.hu elektronikus címen Baczkó Zsuzsannánál, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetőjénél.

További információk a képzésről:  

http://volonteurope.eu/euavcourse

 

     

RELATED NEWS

Ukrán-magyar együttműködés a non-profit szektorban - fórumbeszélgetés

Budapest, Kijev – Egy-egy kézműves kávé mellett rendeznek nyilvános fórumbeszélgetést július 26-án, csütörtökön 15 órától a Madal Cafe – Specialty Coffee Bar különtermében (Budapest, Alkotmány utca 4.) az ukrán-magyar non-profit szervezetek együttműködéséről.

Akár 18 milliós támogatás is elnyerhető a Baptista Szeretetszolgálattal!

Budapest – Csupán néhány nap van hátra, és legkésőbb június 29-én, pénteken postára kell adni azokat a tervezeteket, amelyekkel komoly támogatás nyerhető el egy pályázati program segítségével.

Vujity Tvrtko: „Élj azon a néven, ahogy az Édesanyád hív!”

Vujity Tvrtko, a Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete segélyszervezetünkkel való partnerségben akciót indított. Olyanoknak akarunk segíteni, olyanokat akarunk ösztönözni anyagi és jogi támogatással, akik szeretnék felvenni a saját nevüket. Tájékozódjon a részletekről!

Lap tetejére