X

  

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Képzési lehetőség humanitárius tevékenységgel foglalkozó szervezetek részére

Author: Főadmin Date: 2016. április 19., kedd 12:03

 

A Baptista Szeretetszolgálat – pályázati keretei között – lehetőséget biztosít arra, hogy humanitárius segélyezéssel és fejlődő országokban tevékenykedő önkéntesek menedzselésével foglalkozó szervezetek tagjai képzésre jelentkezzenek. Az elméleti és gyakorlati „e-learning” kurzus 2016. május 2-tól május 29-ig tart, rugalmas, azaz alkalmazkodik a jelentkezők időbeosztásához és igényeihez. A témák közül: a humanitárius segélyezés alapelvei és azok alkalmazása, a jelentkező szervezetek munkája, az EU Aid Volonteer elnevezésű program illetve az, hogy mindezek miként segítik elő a katasztrófa sújtotta területeken élő közösségek erősödését. Jelentkezni április 30-ig lehet a zsuzsanna@baptistasegely.hu elektronikus címen Baczkó Zsuzsannánál, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetőjénél.

További információk a képzésről:  

http://volonteurope.eu/euavcourse

 

     

RELATED NEWS

A baptisták is a Jószolgálat-díj mellett

Január 31-ig lehet szavazni a Jószolgálat-díj önkéntes kategóriáinak jelöltjeire, hogy ki legyen az év önkéntese és melyik civil közösség kapja meg az elismerést. A díjat 2016-ban a Baptista Szeretetszolgálat részvételével alapították meg.

Mit teszel másokért?

Kilencven éve született Martin Luther King amerikai baptista lelkipásztor, szónok, polgárjogi harcos, a Nobel-békedíj kitüntetettje. Rá emlékezünk.

Sikerrel zárult az idei Cipősdoboz Akció

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat idei 15., jubileumi Cipősdoboz Akciójában amerikai filmsztár, magyar autóversenyző, sportolók, népszerű énekesek, kiváló együttesek, közéleti személyiségek, televíziósok fogtak össze a magyarországi baptistákkal annak érdekében, hogy minél több rászoruló kisgyerek karácsonya válhassék boldogabbá, szeretetteljesebbé!

Lap tetejére