“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Kedves ünnepség zenével és jó szóval a (L)átható Szeretet programjában

Author: Főadmin Date: 2018. december 06., csütörtök 23:16

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén ismét útjára indította a látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosított ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

A program ünnepélyes állomásaként december 6-án, csütörtökön a budapesti Vakok Óvodája, Általános Iskolája, Szakiskolájában a segélyszervezet munkatársai a jószívű adományozók segítségével mintegy 130 gyermeket tudtak megajándékozni. Az eseményen Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója köszöntötte a gyermekeket, a Margaret Island zenekar pedig dalokkal kedveskedett az ünnepség résztvevőinek. A Devilery Kft., a Reckitt Benckiser Kft. és az Anash támogatóként ajándékokkal megtöltött cipősdobozokkal segítette az akció sikerét. 


RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére