“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

Civil-katonai kerekasztal találkozón a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője

Author: Főadmin Date: 2019. április 25., csütörtök 15:08

 

Budapest – A Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ április 24-én, szerdán civil-katonai kerekasztal találkozót rendezett, amelynek meghívott előadója volt Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója is.


A Külügyi és Külgazdasági Intézetben megrendezett fórumon minden előadást követően lehetőség nyílt eszmecserére, a meghívott vendégek véleményének kifejtésére, valamint kérdések feltételére. Az előadások és ismertetők részben a „resilience” témaköréről, valamint a következő időszakban megtartandó, úgynevezett „nagy láthatóságú” katonai gyakorlatról adtak átfogó képet. Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója a katasztrófakockázat-kezelés és a resilience jelentéséről beszélt a természeti katasztrófákra való reagálás 20 éves tapasztalata alapján.

A meghívott szervezetek: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, ORFK Oktatási és Kiképző Központ, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Nemzetközi Fejlesztési Főosztály, Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, Külügyi és Külgazdasági Intézet, Magyar Vöröskereszt, NATO Erőket Integráló Elem képviselője, Migrációkutató Intézet, NKE Stratégiai Védelmi Kutatóközpont, NKE Katasztrófavédelmi Intézet, Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központja, BM Nemzetközi Oktatási Központ, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, BM OKF Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, BM OKF Országos Polgári Védelmi Főfelügyelőség, Magyar Nemzeti Múzeum és Eszterházy Károly Egyetem.  

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Lap tetejére