“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Adománygyűjtést indít Csáky Soma javára a Baptista Szeretetszolgálat

Author: Főadmin Date: 2023. október 17., kedd 12:55

 

Diáktársán próbált segíteni az a 16 éves sárospataki diák, aki maga is súlyos égési és egyéb életveszélyes sérüléseket szenvedett nagyfeszültségű áramütés következtében.

Barátját elveszítette, de Soma túlélte a balesetet. Azóta az összetartó családnak nagy anyagi terhekkel jár a fiú rehabilitációja, amely költséges, nem finanszírozott kezeléseket is igényel. Somára még több további műtét, valamint bőrpótlás vár.

A Baptista Szeretetszolgálatot a család és a barátok keresték meg azzal a kéréssel, hogy nyújtson szervezeti hátteret az adományok fogadásához.

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is Soma gyógyulását!

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000

 

Közlemény: „Soma gyógyulásáért”

Az adományozás oldalon lehetőség van online adományozásra.

Soma történetéről több híradás is beszámolt: http://bit.ly/3rPEN2L

 

RELATED NEWS

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Lap tetejére