“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

A segélyszervezet munkájáról, a kereszténység helyzetéről

Author: Főadmin Date: 2016. április 15., péntek 13:27

 

Az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola tanulói közül azok, akiket érdekelt a téma, meghallgathatták csütörtökön Mórocz Borát, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi részlegének munkatársát, aki élvezetes előadásában a segélyszervezet húsz esztendős múltját és tevékenységét mutatta be, majd azokról az országokról beszélt, ahol a keresztények élete veszélyben van. Tájékoztatójában elemezte – több egyéb „forró” térség említése mellett – a közel-keleti, az észak-koreai, a pakisztáni és az iraki viszonyokat, miközben meggyőző és megrendítő képet mutatott be a kereszténységről, a keresztények életéről, hitük vállalásának kockázatairól az említett országokban és területeken. Mórocz Bora már nem először beszélt diákoknak e témákról, korábban Miskolcon tartott hasonlóan sikeres és izgalmas előadást a fiataloknak.   

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Lap tetejére