“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A segélyszervezet munkájáról, a kereszténység helyzetéről

Author: Főadmin Date: 2016. április 15., péntek 13:27

 

Az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola tanulói közül azok, akiket érdekelt a téma, meghallgathatták csütörtökön Mórocz Borát, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi részlegének munkatársát, aki élvezetes előadásában a segélyszervezet húsz esztendős múltját és tevékenységét mutatta be, majd azokról az országokról beszélt, ahol a keresztények élete veszélyben van. Tájékoztatójában elemezte – több egyéb „forró” térség említése mellett – a közel-keleti, az észak-koreai, a pakisztáni és az iraki viszonyokat, miközben meggyőző és megrendítő képet mutatott be a kereszténységről, a keresztények életéről, hitük vállalásának kockázatairól az említett országokban és területeken. Mórocz Bora már nem először beszélt diákoknak e témákról, korábban Miskolcon tartott hasonlóan sikeres és izgalmas előadást a fiataloknak.   

RELATED NEWS

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére