“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelme

Author: Főadmin Date: 2015. december 17., csütörtök 14:40

 

 

Az emberkereskedelem az alapvető emberi jogokat sérti, mégis szinte elképzelhetetlen méreteket ölt a világban és sajnos hazánkban is. A Baptista Szeretetszolgálat több mint 10 éve küzd a jelenség ellen. Az évek alatt a segélyszervezet szakemberei megfeszített munkával felépítettek egy külföldön is ismert és elismert emberkereskedelem elleni programot. A Baptista Szeretetszolgálat több kiemelt nemzetközi projektben vezető partner, együttműködéseket alakított ki és tart fenn szinte valamennyi európai országgal. Minap az Index újságírója az egyik kelet-magyarországi védett házban járt, ott készített riportot, ami az alábbi címen olvasható: http://index.hu/belfold/2015/12/17/emberkereskedelem_prostitucio_vedett_haz_baptista_szeretetszolgalat/

 

RELATED NEWS

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére