“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Alapítvány

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelme

Author: Főadmin Date: 2015. december 17., csütörtök 14:40

 

 

Az emberkereskedelem az alapvető emberi jogokat sérti, mégis szinte elképzelhetetlen méreteket ölt a világban és sajnos hazánkban is. A Baptista Szeretetszolgálat több mint 10 éve küzd a jelenség ellen. Az évek alatt a segélyszervezet szakemberei megfeszített munkával felépítettek egy külföldön is ismert és elismert emberkereskedelem elleni programot. A Baptista Szeretetszolgálat több kiemelt nemzetközi projektben vezető partner, együttműködéseket alakított ki és tart fenn szinte valamennyi európai országgal. Minap az Index újságírója az egyik kelet-magyarországi védett házban járt, ott készített riportot, ami az alábbi címen olvasható: http://index.hu/belfold/2015/12/17/emberkereskedelem_prostitucio_vedett_haz_baptista_szeretetszolgalat/

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Lap tetejére