“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelme

Author: Főadmin Date: 2015. december 17., csütörtök 14:40

 

 

Az emberkereskedelem az alapvető emberi jogokat sérti, mégis szinte elképzelhetetlen méreteket ölt a világban és sajnos hazánkban is. A Baptista Szeretetszolgálat több mint 10 éve küzd a jelenség ellen. Az évek alatt a segélyszervezet szakemberei megfeszített munkával felépítettek egy külföldön is ismert és elismert emberkereskedelem elleni programot. A Baptista Szeretetszolgálat több kiemelt nemzetközi projektben vezető partner, együttműködéseket alakított ki és tart fenn szinte valamennyi európai országgal. Minap az Index újságírója az egyik kelet-magyarországi védett házban járt, ott készített riportot, ami az alábbi címen olvasható: http://index.hu/belfold/2015/12/17/emberkereskedelem_prostitucio_vedett_haz_baptista_szeretetszolgalat/

 

RELATED NEWS

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére