“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila összefogott a fontos közös cél érdekében

Budapest - Jótékonysági árverés indult a Vujity Tvrtko által felajánlott Pulitzer-emlékdíjért és Ambrus Attila egyedi vázájáért. A tévés műsorvezető-újságíró, aki a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövete, a koronavírus-járvány elleni küzdelmet szeretné támogatni kezdeményezésével.

Ismét győztek a robotikások, várja őket a világ- és az Európa-bajnokság!

Budapest - Február 21-én a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban rendezték meg a 14 éves hagyománnyal rendelkező Magyar Ifjúsági Robot Kupa Rescue kategóriáinak nemzeti minősítő versenyét. A baptista csapatok jogot szereztek arra, hogy Magyarországot képviseljék a portugáliai Európa-bajnokságon és a franciaországi világbajnokságon.

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Filmvetítés és nyilvános kerekasztal beszélgetés az emberkereskedelemről

Budapest - Az IOM (Nemzetközi Migrációs Szervezet) Budapest és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetsége közösen szervezi meg a „Jovens Polacas” című film vetítését, amit egy olyan beszélgetés követ, amelynek résztvevői az emberkereskedelem elleni küzdelem szakemberei: közöttük van a Belügyminisztérium szakértője mellett De Coll Ágnes, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője is.

Magyarországon is sokan imádkoztak az amerikai lelkipásztorért

Budafok - A Baptista Szeretetszolgálat képviseletében Gál Dávid ügyvezető igazgató és felesége, Gál Andrea november 24-én, a budafoki baptista gyülekezet istentiszteletén találkozott Andrew és Norine Brunson-nal. Az amerikai lelkészt, Andrew Brunsont a 2016-os törökországi puccskísérletet követően tartóztatták le a nyugat-törökországi Izmirben, s 2018 októberében engedték szabadon.

Életmentő készüléket kapott Farkas Ricsi a tizenhetedik születésnapjára

Budapest – Életmentő készülékre gyűjtött Farkas Ricsi részére a Baptista Szeretetszolgálat, mert eddig egy 25 éves géppel táplálták a ritka betegséggel küzdő fiút. A 17. születésnapjára sikerült összegyűjteni az infúziós pumpa összegét, amely létfontosságú a számára.

Civil-katonai kerekasztal találkozón a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője

Budapest – A Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ április 24-én, szerdán civil-katonai kerekasztal találkozót rendezett, amelynek meghívott előadója volt Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója is.

Megjelent a Felebarát magazin legújabb, 2019. áprilisi száma

Budapest – Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat időszakos kiadványa, a Felebarát magazin, amely a korábbi megjelenésekhez hasonlóan a segélyszervezet mindennapjait mutatja be a teljesség igénye nélkül.

Lap tetejére