“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Sulipakk eljutott az iskolába készülő gyerekekhez, kezdődhet a suli!

Laskod, Petneháza - Laskodon ötven, Petneházán pedig százötven iskolakezdéshez szükséges „Sulipakk” csomagot adtak át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.

Fogyasztó kúra: program a fogyasztói tudatosság növelése érdekében

Vác - A Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány projektjének címe a NoPlanetB elnevezésű program végrehajtása során: Fogyasztó kúra – kiadvány és képzés a fenntartható fogyasztási tudatosság növeléséért.

Kizöldült az udvar a Cserepka Iskolában

Pécs – A „Miénk a Suli” Közhasznú Alapítvány Zöld Pont elnevezéssel valósított meg önálló projektet a NoPlanetB elnevezésű program során. A pécsi Cserepka Iskola a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címének elnyerése után fontos mérföldkőnek tekintette a Zöld Pont kialakítását az intézmény udvarán, amit az alsó tagozatos diákok a környezeti nevelés részeként vettek birtokukba.

Közlemény

Zöld Kör: kis települések, nagy tettek

Hajdúböszörmény - NoPlanetB projekt: Az őshonos gyümölcsfák ültetése volt a legnagyobb „durranás”

Pályázati lehetőség közvélemény kutató szervezeteknek

Ezúton tájékoztatjuk azokat a szervezeteket és intézményeket, amelyek EU szintű közvélemény kutatások lebonyolításával foglalkoznak, hogy az olasz GVC-WeWorld a #ClimateOfChange projekt keretében a napokban európai közvélemény kutatási pályázatot hirdetett meg.

Felhívás Vitaversenyre!

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány felhívja a középfokú és főiskolai, egyetemi szintű oktatási intézmények vezetőinek, munkatársainak, valamint diákjainak, hallgatóinak figyelmét egy projekt keretében megrendezésre kerülő Vitaversenyre, amelyre várjuk a kihívást kedvelő intézmények jelentkezését.

Így, az újabb támogatással még gyorsabb és hatékonyabb lett a segítségnyújtás

Budapest – A GLS segítségével a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány újabb jelentős logisztikai támogatás kapott feladatainak biztosításához. A cél közös: a legjobban rászorulók sorsának enyhítése egy máig nem látott, de rendkívüli szociális helyzetet eredményező krízis megoldása, enyhítése során.

Újabb együttműködés a járvány hatásait enyhítő célok érdekében

Budapest - A Rododendron Art & Design Shop a főváros legrégebbi és egyik legismertebb művészeti és design boltja együttműködési megállapodást kötött a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvánnyal. A cél a segélyszervezet támogatása abban a megfeszített munkában, amellyel a járvány negatív hatásait igyekszik csökkenteni.

Egy olyan vidéken osztottunk, ahol nemrég zártunk projektet

Bélapátfalva, Bekölce - A bükkszentmártoni járásban, Bélapátfalván és Bekölcén osztott tartós élelmiszereket tartalmazó segélyt, száztíz csomagot május 12-én a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány.

Lap tetejére