“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A NOX énekesnője is velünk Sulipakkol!

Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője lett a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk kampányának jószolgálati nagykövete. Népszerűségével segít abban, hogy minél több helyre eljusson a tanszergyűjtés híre, hogy a lehető legtöbb csomagot tudják összeállítani a segélyszervezet pákozdi logisztikai központjában a rászoruló gyermekek részére.

Tavaszi élelmiszergyűjtés: három tonna adomány a gyerekes családoknak

Budapest, Esztergom, Verőce - Az ország legnagyobb élelmiszergyűjtő akciójához – az elmúlt év karácsonyához hasonlóan – idén tavasszal is csatlakoztak a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ és az Országos Szociális Segítő Központ munkatársai.

A következő napokban is az emberi élet és annak védelme a legfontosabb

Budapest - Elindul a 1357-es adományvonal és a https://segitunkegymasnak.hu/ weboldal, előbbin pénzt, utóbbin többek között önkéntes munkát, eszközt lehet felajánlani - jelentette be Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője. A sajtótájékoztatón jelen volt a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke, Dr. Szilágyi Béla is, hiszen a baptisták komoly részt vállalnak az akciócsoport munkájából.

Az idősek, a betegek, a hátrányos helyzetben élők érdekében! – Gyűjtést indít a Baptista Szeretetszolgálat

Támogatását a Baptista Szeretetszolgálat 10918001-00000061-69770006 számlaszámán „Koronavírus” közleménnyel fogadjuk.

Határmenti falu szegényein segített az adományozási igazgatóság

Karancsberény – Hónapról hónapra tovább folytatja a legrászorultabbak érdekében végzett karitatív tevékenységét a Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága.

Az ország talán legszegényebb falujában osztott segélyt a szeretetszolgálat

Csenyéte – A borsodi kistelepülésen, Csenyétén folytatták a legszegényebb néprétegek támogatása érdekében végzett tevékenységüket a Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatóságának munkatársai.

Iskola a szegénység és a háború árnyékában

Mezőgecse – A Baptista Szeretetszolgálat Fogadj örökbe! elnevezésű programján keresztül kárpátaljai rászoruló magyar kisdiákokon is segíthet a jó szándékú támogató. A segélyszervezet munkatársai a közelmúltban a mezőgecsei általános iskolában jártak.

Tankönyvadományt vett át a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Speak! Nyelviskola 2016. június 17-én indította el Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióját, amelyben arra kérték a diákjaikat, hogy vigyék be a könyvszekrényük tetején porosodó, megunt, vagy talán soha ki sem nyitott angol tankönyveiket. Minden leadott tankönyvet egy 5 000 Ft. értékű tanfolyambónusszal jutalmaztak, az adományokat pedig jótékony célra, a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.

Nógrádi szegényeken segített a segélyszervezet

Nógrádmarcal – Folytatta a magyarországi legszegényebbek érdekében végzett programját a Baptista Szeretetszolgálat. Május 26-án, csütörtökön egy nógrádi faluban osztottak ételt és ruhát a rászorultaknak.

Baptista Pont a rászorultakért

Sopron - A soproni Baptista Ponton is aktív munka folyik, az egység működése mellett szociális iroda segíti, elsősorban a helyi rászorultakat. Rendszeresen kenyeret, lisztet, péksüteményt, zöldséget és gyümölcsöt osztanak a munkatársak: az elmúlt napokban például ötven rászorult kapott barackot, uborkát, barna kenyeret, leveles tésztát. Mindezen túl a soproni baptisták a Szombathely melletti nélkülözőkhöz is juttattak el adományokat.

Lap tetejére